Wpis z mikrobloga

#cyberpunk2077
Przed kupnem postawnowiłem że sprawdzę czy mi pójdzie i pobrałem Wersje CODEX. Tak wiem że pirat ale chcę wiedzieć czy na moim gównozłomie ta gra będzie grywalna a dema nie ma żadnego, grę kupię jak będę wiedział że mi pójdzie, nie będę cebulą żeby polską grę no-drm piracić spokojnie. No i efekt jest taki że na low mi konkretnie ścina tak na 1-2 sekundy co jakieś 15 sekund, praktycznie nie idzie grać. Sprzęt: i5-7400, rx 580,8gb ram, windows 7, nowe sterowniki do karty. I to mnie dosyć dziwi że ludzie grali bez ścinek na medium high na jakieś 29-40 fps w jakichś testach na YT. Czy to może być wina windowsa 7 i przy przejściu na 10-tkę będzie okej? Jakieś inne pomysły?
  • 24
  • Odpowiedz
@LM317K: Dobra dzięki wielkie, tak chyba będę musiał zrobić bo już przy niektórych grach też mam takie fps dropy co jakis czas, nawet przy jakimś valorancie/apex legends.
  • Odpowiedz
@Curus_Bachleda: Zrób sobie porządek z aplikacjami w tle, bo ja mam 8Gb ramu i tylko połowa jest zajęta w pracach typowo biurowych na pc. Nie gadaj głupot bo nikomu nie trzeba 8GB+ ramu do zwykłego korzystania z kompa. BTW Zmień przeglądarkę:)
  • Odpowiedz