Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +35
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +594
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
- Zabronili recenzowania wersji na konsole przed premierą!
- Kłamali że gra działa niespodziewanie dobrze - wiedząc że działa w maks 20fps na LOW !
- Nie opublikowali minuty rozgrywki z konsol, prócz przygotowanych scenek!
- Wypuszczali specjalne edycje dla konsol, argument ad "gra nie była robiona pod aktualna generacje" idzie do kosza.
Jakim anty konsumenckim bydłem trzeba być, by stawać w obronie korporacji która tak się zachowała?
#cyberpunk2077
Ktoś tu chyba zapomniał o No Man's Sky xD
@jandiabeldrugi: Niby ok. Ale ile npc było w tych grach?. W takiej Białej Grani, czy jak to się zwało ze trzydziestu, może czterdziestu (a to było największe miasto w grze) Cała ich aktywność to siedzenie przez cały dzień w sklepie, wieczorem do tawerny, w nocy spać. To też nie było
jeśli chodzi o poziom obecnych światowych średniaków 5/10 no to masz rację. A tak to od wiedźmaka 3 już 1 miała lepszy gameplay.
@Rabke: To jest #!$%@? typowe dla devów z europy wschodniej.
@trejn: XD
@trejn:
No man sky
Fallout 76
ubisoft z Watchdogs i Division
( ͡° ͜ʖ ͡°)
wydawanie gier na szybkości (chociaz w wypadku cieżko mówić o "szybkości") i patchowanie ich przez najbliższy rok zeby były chociaż troche grywalne zrobiło się jakimś standardem od kilku lat, ciekawe ze czesto dotyczy to tytułów AAA z rozdmuchanym do granic możliwosci