Wpis z mikrobloga

#cyberpunk2077 #ps4 bugi, problemy graficzne, nie wczytujące się tekstury, znikające npc, już nie wspominając niekiedy o pudełkowej grafice, do tego jeden crash na początku gry. Chyba póki co sobie odpuszczę bo boli wszystko jak się w to gra. Jak tego nie poprawią w połowie chociaż to nie powinni wydawać tej gry w ogóle na starą generację.
  • 6
@Azuz: A na co by tą grę wydali gdyby nie premiera nowych konsol? Gra była robiona z myślą o ps4/ X one, to już wina redów, ze tak działa, RDR 2 potrafi działać jakoś na tych konsolach. Tą grę na konsolach uratowała jedynie premiera nowej generacji i wsteczna kompatybilność. Pełnoprawna gra na nowe konsole ma dopiero nadejść o czym wiele ludzi zapomina.
@szybkaszyba chociażby tylko pc i poczekać na nową generację konsol. Bez dwóch zdań jest to ich wina bo nawet na pc gra wygląda tragicznie. RDR 2 dalej się zachwycam bo wygląda cudnie jak dla mnie na PS4
@Azuz: Pograłem ze dwie godzinki, znalazłem 2 bugi graficzne, jeden tylko dlatego że się mocno przyglądałem. Grafa z początków ps4, fps spaca przy jeździe autem, strzelanie jak w serii mass effect, ale nie ma takiej dramy jak niektórzy płaczą.
@Azuz: nie mogli by sobie pozwolić na taką stratę pieniędzy, ps4 sprzedał się w takiej ilości, że to by było równoznaczne z pożegnaniem się z dobrym zarobkiem na tej grze. Racja dobrym ruchem wizerunkowym dla gracza było by wydanie gry tylko na PS4 pro i X one X ale jak mówiłem na to nie mogą sobie pozwolić.
@Azuz: Miałem, 20 lat temu, ale mam też konsolkę retro od ps1 i wrażenia sprzed 3 miechów więc analogii nie dostrzegam, proponuję odświeżyć wspomnienia bo pamięć szwankuje ;)