Pierwsze ~2h (gram powoli bo sobie wszystko oglądam i sprawdzam wszystkie dialogi) oskryptowanego wstępu w względnie zamkniętych lokacjach (ścieżka korpo) było całkiem miodzio. Oczywiście parę bugów graficznych się pojawiło, ale ja się tych rzeczy szczególnie nie czepiam, bo to nie uniemożliwia rozgrywki. Problem pojawia się po wyjściu z mieszkania i zjechaniu windą na otwarty świat. W tym momencie na Xbox one X gra dla mnie przestaje być w jakikolwiek sposób grywalna. Klatek pieszo jest może z 20-25, samochodem przy szybszym przemieszczaniu terenu nawet się nie będę podejmował określenia. Moim zdaniem na chwilę obecną na obiektywnie najmocniejszej konsoli starej generacji ta gra jest niegrywalna. Grajcie mirki na PCtach, bo z tego co słyszałem tam jest lepiej.
Najśmieszniejsze jest to, że pograłem te parę godzin w tą betę na limitowanej edycji Xboxa one X - tej cyberpunkowej. Cóż za zrządzenie losu, że nie da się na niej w tą grę normalnie grać.
Dodam, że żadna gra na tej konsoli mi się do tej pory nie wywaliła, a gram dość intensywnie. Cyberpunk z kolei zcrashował się 3 razy do ekranu głównego Xboxa w ciągu tych 2-3h rozgrywki.
@atayek: że na One X tak słabo to się nie spodziewałem, osobiście mam one s oraz ps4 slim i wziąłem na PC bo widziałem po leakach co się święci, ale myślałem że XOX i prosiak uciągnie chociaż 30.
@NoKappaSoldier73 no właśnie, w pomieszczeniach mogę powiedzieć, że jest mniej więcej stałe 30 klatek, może nie super stabilnie, ale da się grać. Natomiast na odrobinę bardziej zatłoczonej lokacji w otwartym świecie nie da się grać (٥↼_↼)
Najśmieszniejsze jest to, że pograłem te parę godzin w tą betę na limitowanej edycji Xboxa one X - tej cyberpunkowej. Cóż za zrządzenie losu, że nie da się na niej w tą grę normalnie grać.
Dodam, że żadna gra na tej konsoli mi się do tej pory nie wywaliła, a gram dość intensywnie. Cyberpunk z kolei zcrashował się 3 razy do ekranu głównego Xboxa w ciągu tych 2-3h rozgrywki.
#cyberpunk2077 #xbox #xboxonex
To na którego Xboxa oni to zrobili ( ͡º ͜ʖ͡º)
No kpina z ludzi
Komentarz usunięty przez autora