@staryalkus Jak gówno widać? No jest mgła ale widać las co jest 300 m dalej. Pozatym i tak to nie problem. W zimę to jeździłem nawet jak była śnieżyca i ledwo widziałem latawiec to i tak jest frajda. Raz też w grudniu o pełni księżyca w nocy jeździłem na nartach. I widziałem latawiec. Więc nie mam problemow z widocznością.
@staryalkus to jest kite. Ten ma akurat 9 m I śmigam na mountainboardzie lub na nartach. Jak spoko wieje to też da się na tym polecieć kilkanaście m dalej czy w górę. Ale wtedy to już trzeba uważać. Też mam 15 m ale to już nie zabawka na duży wiatr.
Anony, wyszedłem z #zadupie i po przeprowadzce do #poznan wróciłem na #tinder i czy ja, #!$%@?, mam aż tak niewyjściowy ryj? W #poznan mieszkam od jakichś 2 tygodni, tyle samo czasu na #tinder i w tym czasie może z 2 matche, z czego żadna #p0lka nie odpisała xD
Putin nie odpuści terenów Ukrainy, które zdobył. Jeśli ukrainskie wojsko odzyska wszystkie okupowane tereny wtedy wściekły nieobliczalny Putin może użyć broń jądrową by zniszczyć Ukrainę. Wątpię by w tej wojnie był happy end dopóki Putin jest u władzy. #wojna #ukraina
Jak gówno widać?
No jest mgła ale widać las co jest 300 m dalej.
Pozatym i tak to nie problem.
W zimę to jeździłem nawet jak była śnieżyca i ledwo widziałem latawiec to i tak jest frajda.
Raz też w grudniu o pełni księżyca w nocy jeździłem na nartach.
I widziałem latawiec.
Więc nie mam problemow z widocznością.
Ten ma akurat 9 m
I śmigam na mountainboardzie lub na nartach.
Jak spoko wieje to też da się na tym polecieć kilkanaście m dalej czy w górę.
Ale wtedy to już trzeba uważać.
Też mam 15 m ale to już nie zabawka na duży wiatr.
Weź na luz ziomuś xD
Bo ci żyłka pęknie.
Poprostu pytanie do Mirków.
Chcę wiedzieć czy ktoś poznaje czy nie (☞゚∀゚)☞