@vasjabajc: Człowieku, przecież jest sporo czarnoskórych dzieciaków w Polsce, nawet w mniejszych miastach. Nie od dziś kobiety wiążą się z obcokrajowcami.
Człowieku, przecież jest sporo czarnoskórych dzieciaków w Polsce, nawet w mniejszych miastach. Nie od dziś kobiety wiążą się z obcokrajowcami.
@WcurwionyKotek: Człowieku chcesz mieć tu drugą Francję? Zobacz co wyprawiają te kolorowe dzieci jak już podrosną. To się nazywa "drill" i oni tam śpiewają, że będą bić ludzi buła na banie itp...
@vasjabajc: u mnie w szkole są czarnoskóre osoby i jakkolwiek nie oddstają od naszych polskich białych dzieciaków ( ͡°͜ʖ͡°) więc japa tam i idź na główną płakac
Pytanie: co im tak źle w tej Afryce? Bardzo bogaty i różnorodny w zasoby kontynent, tylko wziąć się do roboty. Holendrzy już udowodnili że można tam od zera zbudować nowoczesne i bogate państwo.
Ale mnie #!$%@?ą te jego powykręcane mordy na miniaturkach. Naoglądał się amerykańskich jutuberów i teraz każdy nowy film musi promować swoją małpią mordą. Raz człowiek z ciekawości kliknął w miniaturkę i teraz do końca świata będzię widział jego mordę na głównej. Ha tfu.
@vasjabajc: Człowieku, przecież jest sporo czarnoskórych dzieciaków w Polsce, nawet w mniejszych miastach. Nie od dziś kobiety wiążą się z obcokrajowcami.
@WcurwionyKotek: Człowieku chcesz mieć tu drugą Francję? Zobacz co wyprawiają te kolorowe dzieci jak już podrosną. To się nazywa "drill" i oni tam śpiewają, że będą bić ludzi buła na banie itp...
@cielak44: mogę ci bombę na banie jak alberto
@NapBukaj: Bardzo możliwe (✌ ゚ ∀ ゚)☞
A, to przepraszamy. Dzieci o ciemniejszej karnacji nie ma w Polsce, bo Drakii nie spotkał ani jednego
Komentarz usunięty przez autora
Pytanie: co im tak źle w tej Afryce? Bardzo bogaty i różnorodny w zasoby kontynent, tylko wziąć się do roboty. Holendrzy już udowodnili że można tam od zera zbudować nowoczesne i bogate państwo.
Komentarz usunięty przez moderatora