Aktywne Wpisy
dead_king +56
Halabanacha +19
#!$%@? ja nie wytrzymam. Jestem z partnerka od 6 lat w związku planujemy ślub od roku, a za miesiąc go bedziemy brali. Wczoraj byliśmy u mojego swiadka bo miał rocznicę ślubu i oglądaliśmy film z jego wesela. Mają taką tradycje więc go ogladaja co roku, ja już kilka razy widziałem, ale nigdy z przyszla żoną bo nie bylo okazji, dla mnie ten film to żadna nowość. Na tym weselu byłem z inną
Co dla was mamy w dzisiejszym #rozdajo? Fantastyczny zestaw do drinków zawierający: pojemnik do lodu, shaker, szczypce do lodu, miarkę do alkoholu, sitko oraz łyżkę. Skoro nie ma jak pójść do knajpy, to na pewno przyda wam się taki zestaw barmański w domu (。◕‿‿◕。)
Zdradzimy wam, że to jeden z naszych hitów na święta. Znajdziecie też inne modele na naszej stronie. Dla Wykopków mamy specjalny kod dający 15% rabatu: WYKOP15
Kim jesteśmy i co robimy na Wykopie?
Centerdi.pl to sklep internetowy, w którym znajdziesz pomysły na prezent dla siebie, żony, dziadka, chrześniaka, sąsiada i szefa. U nas masz darmową dostawę od 100 zł, aż 30 dni na zwrot towaru, pełną obsługę posprzedażową, a wysyłkę realizujemy 1-3 dni robocze z magazynu w Polsce. Jesteśmy bezpośrednim importerem i lubimy nowinki :)
Dodaj nas do obserwowanych oraz polub nasz profil na FB, a nie przegapisz kolejnych akcji i kodów rabatowych!
#centerdi #prezent #swieta #rozdajo #drink #pijzwykopem #pomyslnaprezent
Komentarz usunięty przez autora
-to ile już rozdajo zaplusowałeś?
-aa coś ze 3 tysiące
-czyli na mocy rachunku prawdopodobieństwa już coś wygrałeś, tak?
Fajne jest to małe coś do jedzenia jajka.
A z tym jaki powinien być zestaw - IMO lepiej pójść w stronę shakera bostońskiego (dwuczęściowego) niż paryskiego (takiego jak na zdjęciu). Shakery paryskie łatwo się odkształcają i strasznie trudno się je otwiera, natomiast shakery bostońskie są powszechnie używane w profesjonalnym gastro .
Zastrzegam, nie mam
https://www.youtube.com/watch?v=FmvynTGNqgo&t=1s