#wot #worldoftanks Powiedzcie, jak przełamać niechęć do tej gry? Nie raz chciałem wrócić, ale jak uruchomiłem, chęć od razu uciekała. Kiedyś bawiłem się przy niej świetnie a teraz odczuwam dziwny dyskomfort jak mam wejść do bitwy.
@Czill23: znajdź fajny team z którym będziesz się dobrze bawił, ludzi wyluzowanych, z dystansem do życia i gry, zabawnych, silnych, niezależnych, do bólu szczerych
@MilionoweMultikonto: Fakt, w czasach, gdy wot dawał mi największą frajdę byłem w fajnym klanie, teraz praca i to na zmiany. Nieraz nie ma mnie przez tydzień przy kompie, nie wiem czy któryś klan to zaakceptuje.
@Czill23: Nie wracaj, nie ma sensu. WG dodaje coraz to głupsze zmiany (#!$%@? fizyka, MM, ogłuszenia, kołowce, mapy, etc.) i wątpię, że kiedykolwiek gra pójdzie w lepszą stronę.
@Czill23: jeśli tego nie czujesz to się nie przekonuj na siłę, ja nie gram już czwarty rok. Cztery lata temu ta gra była na prawdę fajna, teraz ilość niezbalansowanych pojazdów poraża, a arta #!$%@? jeszcze bardziej niż kiedyś - jestem arciarzem i to jak łatwo punktujesz ludzi zdobywających kluczowe pozycje jest po prostu #!$%@?, zero frajdy zarówno z pozycji mojej jak i zwykłego pojazdu.
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
Powiedzcie, jak przełamać niechęć do tej gry? Nie raz chciałem wrócić, ale jak uruchomiłem, chęć od razu uciekała. Kiedyś bawiłem się przy niej świetnie a teraz odczuwam dziwny dyskomfort jak mam wejść do bitwy.
@Czill23: A po co? Graj w to co ci sprawia frajdę. :)