Wpis z mikrobloga

To się rozkręci później? Długo czekałem, żeby ograć tę grę, ale teraz jak pomyśle o tym brodzeniu w śniegu i ślimaczym tempie strzelanin to mi się odechciewa konsole włączać ( ͡° ʖ̯ ͡°) #rdr2 #ps4
  • 17
@elemel90: Podchodziłem 3x do rdr2, za każdym razem grałem ok 3-4h i też nie chciało mi się później kontynuować tej ślamazarnej fabuły i rozgrywki. Nadszedł dzień że nie miałem w co grać, zwyczajnie zmusiłem się do gry, na siłę zacząłem przechodzić kolejne misje,, iii... o #!$%@?... Zrobiłem bardzo, ale to bardzo dobrze(ʘʘ) Właśnie jedyny minus tej gry to jest początek, ale zaufaj mi, i daj szanse rdr,
@elemel90: Ja osobiście też jestem dość wcześnie w grze, ale podoba mi się ona. Może też na prawdę speedrunowałem początek, gdyż był bardzo sztywny. Później, świat cię wciągnie przez swoją interaktywność. Na prawdę, dojdziesz do rozdziału drugiego, będzie na pewno lepiej, zrobisz kilka misji ciekawych mocno, i jedną taką, która mnie znużyła. Trochę zarobisz, i jeśli lubisz żyć swoim życiem a nie tylko od od złotego do złotego czyli misji, to