Jak to policzyłem na szybko, to #kieleckiulaniec pokazał na filmie ok 60 (słownie: sześćdziesiąt) różnych sosów, musztard i innych smarowideł do dań. Z czego ponad 35 trzyma na raz w lodówce. A przecież nie pokazał słynnej spiżarki oraz dokładnie co ma na półkach w garażu.
W sumie nie moje pieniądze, ale serio #rycerzekomody , czy wam po prostu nie żal hajsu? Argument "wyślę swojemu ulubionemu jutuberowi, niech spróbuje!" jeszcze bym zrozumiał. Już mniejsza o to, że większość tych sosów jest ogólnodostępna i typa na nie stać. Ale on tego nie spróbuje, bo nawet #ussponton nie przerobi takich ilości sosów, które i bez otwierania mają max rok daty przydatności do spożycia. Dosłownie wyrzucacie pieniądze do kosza, i to mnie najbardziej zadziwia XD #mocnyvlog
W sumie nie moje pieniądze, ale serio #rycerzekomody , czy wam po prostu nie żal hajsu? Argument "wyślę swojemu ulubionemu jutuberowi, niech spróbuje!" jeszcze bym zrozumiał. Już mniejsza o to, że większość tych sosów jest ogólnodostępna i typa na nie stać. Ale on tego nie spróbuje, bo nawet #ussponton nie przerobi takich ilości sosów, które i bez otwierania mają max rok daty przydatności do spożycia. Dosłownie wyrzucacie pieniądze do kosza, i to mnie najbardziej zadziwia XD
#mocnyvlog