Takie memy w gorących oznaczają że s--s na wykopie jest czymś powszechnym (zakładając oczywiście że istnieje) a co za tym idzie, ogromną część użytkowników tego portalu stanowią normiki, moje pytanie brzmi co oni tutaj robią? jak tu trafili? przecież mają swoje drugie połówki, znajomych hehe spotkania i imprezki to po co jeszcze zatruwają nasz portal swoją obecnością? tak bardzo nas nienawidzą? #przegryw
@przegrywam_przez_miasto: a karaczan to taka mała internetowa mafia gdzie ludzie się zbierają w potężne grupy żeby coś wykombinować? Przeprowadzić atak na jakiś portal czy coś
@mniejniz0 Ale nie oszukuj się, przecież wykop nie został stworzony dla przegrywów i przegrywy nigdy w jego historii nie stanowiły nawet połowy użytkowników. Przegrywy przybyły na wykop i założyły własny tag, jeden z setek tagów, tak jak dziesiątki innych grup ludzi, np. fani F1, gracze, fani motoryzacji itd. Zawsze byliście i jesteście tutaj tylko jedną z wielu grup, no i właśnie co z tego? Dlaczego to ma ci przeszkadzać?
#przegryw
Bojówka wykop boi się karaczana czy nie?
Komentarz usunięty przez moderatora
No tak było kiedyś ale teraz to nie wiem.
Słyszałem że teraz głównie oskarki tam siedzą tak samo jak na wykopie.
@mniejniz0: K---a, a ty masz anime avatar. To w ogóle nie daje ci prawa głosu gdziekolwiek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu