Wpis z mikrobloga

@Mireklerek: A co on właściwie zrobił z tymi burtami? Widzę inne zaczepy, wzmocnienia z profili i ocynk. Ale podobno miały być otwierane na siłowniki. Widać tam taki system?
@Dawidg22: To przetłoczenie u dołu tylnej burty (jakby maskownica na siłowniki) wcześniej też już była na tym samochodzie. Wygląda więc na to, że żadnego nowego napędu burt nie dodali, no chyba, że z drugiej strony, której nie widzimy na filmie.
@berman: bo to było już. dorobili tylko nadstawkę.

ale wiecie że największym problemem w tym aucie to napęd na 1 oś. miał problem wjechać się ustawić pod układanie wiązarów.
@Dawidg22: może coś lekkiego będzie woził, może jakiś styropian hydro do "hydroizolacji" ;)
Nie wiem co on takie ciśnienie ma na "generowanie kosztów" (tyle razy sam o tym w filmikach mówił). Wiadomo że w koszty wrzuci to trochę odliczy od podatków, ale jakiś koszt musi ponieść. Dla mnie i ten konkurs ze sprzętami ma Black friday, te burty, kafar i wiele innych to te jego generowanie kosztów. A po części też
@aeiou86: Moim zdaniem (ostatnio już o tym pisałem) on w ogóle nie potrzebował tej ciężarówki, ale skoro widzowie chcieli się zrzucić, to skorzystał. Najlepiej by zrobił, gdyby ją wynajął na jakieś usługi, ale co by stały elektorat wtedy powiedział? :)
@berman: po części masz rację że nie potrzebował. Mając ciężarówkę żeby świadczyć usługi czy wozić na potrzeby własne trzeba mieć troszkę licencji, kurs na przewóz rzeczy, ubezpieczenie, itd. Nasz mitoman chyba tego nie przewidział.
@Mireklerek: @aeiou86: Zaczepy 4 sztuki na jedną burtę - będzie sporo latania, ale też bardziej wytrzymałe. Może tak jak pisze @Dawidg22, jakiś piasek będzie woził albo ziemię.

Widać, że zmienia nie tylko merca ale też siebie, w 13:37 mówi:

Jest zrobione. Potrzebne mi to jest do... [Pauza i tutaj urywa] Do tego co kiedyś zobaczycie. Po prostu.

Mało się nie #!$%@?ł i by powiedział! Ale się opanował ;) Kiedyś