Wpis z mikrobloga

Jakiś serial w klimatach Banshee, Sons od anarchy albo Justified? Małe miasteczko, przestępcy, policja itp. Ewentualnie coś w klimatach The shield bo chyba wszystko widziałem, albo nie umiem nic ciekawego znaleźć.
#seriale
  • 8
@toodrunktofuck: "Bosch" to obecnie jeden z najlepszych kryminałów. Dobrze się go ogląda.
Z bardziej rozrywkowych szybka akcja/sex/walki/strzelaniny to Strike back sezony 2-6 (tam się zmieniały potem obsady, twórcy, to co najlepsze to właśnie ekipa z 2-6)
Z seriali akcji to takim idałem dla wielu była seria "24" jeśli nie znasz warto. Choć pierwszy sezon oglądany teraz trochę się zestarzał to potem już jest jazda bez trzymanki. Serial który wyznaczył pewien poziom
@MarkiMarka: Bosch bardzo dobry, Oglądałem. Strike back sprawdzę, właśnie skończyłem The unit a to chyba podobne klimaty. Za 24 miałem się kilka razy zabrać, ale sam nie wiem dlaczego nie oglądałem. W sumie widziałem chyba jakieś pojedyncze odcinki w tv i jakoś nie siadło. Ale jest gdzieś z tyłu zapisany w kolejce do obejrzenia.
@toodrunktofuck:
24 to właściwie na dzisiejsze standardy epopeja. 8 sezonów po 24 odcinki plus potem kolejny extra.
Ale polecam mocno. Jack Bauer nie ma sobie równych i nie powstał żaden serial który by mu dorównał.
Strike back jak napisałem: pierwszy sezon jest brytyjski (pomijasz) i wskakujesz od 2 czyli od 1 robionego przez amerykanów z cinemax. I tak do 6. Potem zrobili wznowienie serialu z inną ekipą ale to dno w