Aktywne Wpisy
Mirki i mireczki. Oceńcie sytuację z boku, bo już sama nie wiem kto jest tutaj piekielny. Ja durna i naiwna, to wiem na pewno.
Otóż rok temu poznałam chłopaka. Okazało się, że miał sporo problemów i wiecznie mu pomagałam, głównie finansowo, bo ciągle się zarzekał, że odda a ja mi głupiej było go żal, bo dzięki temu mogłam mu ogarnąć pracę. Pomagałam swoim kosztem i nawet nie usłyszałam głupiego "dziękuję". Do tego
Otóż rok temu poznałam chłopaka. Okazało się, że miał sporo problemów i wiecznie mu pomagałam, głównie finansowo, bo ciągle się zarzekał, że odda a ja mi głupiej było go żal, bo dzięki temu mogłam mu ogarnąć pracę. Pomagałam swoim kosztem i nawet nie usłyszałam głupiego "dziękuję". Do tego
swango +38
#kononowicz
przecież to chłopczyk, to co on tam może protestować w sumie?
ale jak strusiowi na złość, to popieram ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ja mogę mu robić lajty i pogonić Kubę, czy tam uruchomić mu zdalnie, ale szczur 30% - 50% za obsługę wszystkiego oddaje. Za darmo to mu nawet kopa w szczurzą dupę nie dam.
Proponuje... a zostawił w ogóle jakiś kontakt do siebie, czy trzeba jechać do Białegostoku i wyczekiwać na audiencję przed bramką?
No tak, do przewidzenia. W takim razie niech mu Filipek robi który się Kuby boi. Ale przynajmniej za darmo, Filipek mu ustawi lajta z pasji, wtedy kiedy Kuby nie będzie w domu. W każdym razie do porozumienia się ze szczurem to bym i tak jakiegoś translatora potrzebował i kilka godzin wolnego czasu.
Na mnie to nie zadziała. Podałbym dane kogoś kogo nie lubię, żeby go szczur publicznie zbluzgał.