Wpis z mikrobloga

To tylko i wyłącznie moja opinia i moje domysły

Podczas ostatniego pobytu knura w szpitalu oblech kilkanaście razy informował nas kiedy knur wychodzi ze szpitala tak jakby znał dzień w którym konon wypisze się na własne żądanie coś mi się wydaje że oblech sam kazał mu zrezygnować z leczenia na dodatek ten film że z knurem jest rewelacyjnie że czuje się dobrze tak go podrasowali w tym szpitalu...

na dodatek często wspominałem że oblech chce uśmiercić knura...

#patostreamy
#kononowicz
  • 8
  • Odpowiedz
@Zagmadfany2: troche tak jest jak mówisz. Tylko pamiętaj że grubas ma dziecinne myślenie o szpitalu i liczy za każdym razem że będą wokół niego skakali wszyscy. Został tam potraktowany jak każdy problematyczny pacjent - środki uspokajające i papa. Nikogo nie interesował stary śmierdzący dziadyga. Brak atencji = uciekanie do belwederu. Druga sprawa że szpitale od jakiegoś czasu jak tylko mogą #!$%@?ą ludzi do domu.
Centaur oczywiście tu manipulował i na 200%
  • Odpowiedz
@Zagmadfany2: No maczał w tym palce niewątpliwie, sam przecież się też przyczynił do tego że knur nie trafił do dps, bo nakłamał centaur lekarzowi że będzie miał w domu super turbo nitro opiekę, co wiadomo jak się skończyło - gnijącą dupą. Natomiast co do tak częstego zmieniania daty przez niego to weź pod uwagę że sławek to nałogowy kłamca i po prostu robił hype na chodliwym temacie - może to nie
  • Odpowiedz
@Zagmadfany2: to nie był żaden wypis na własne żądanie, no proszę was. Zwykłe zakończenie procesu hospitalizacji i pacjent nadający się do wypisu.
ALE...
Ale dalsze lekarskie wizyty kontrolne, a przede wszystkim ćwiczenia oddechowe były tu BARDZO WAŻNE. A na to zasrani opiekunowie położyli chooya jak nie wiem co!
  • Odpowiedz