Aktywne Wpisy
WielkiNos +489
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Panitsch +554
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
Jakie słuchawki wolisz?
Audiotechnica M50xBT krul a lamusy dupa ciho
Bt
30h pracy na baterii
Ładowanie do 100% to około godzina.
Możliwość parowania telefonu przez NFC.
Możliwość podpięcia kabla jeżeli jakiś komputer nie ma bluetootha.
Dźwięk jest świetny. + Dedykowana appka do ustawienia sobie preferencji dźwiękowych.
Niestety cena może być bardzo dużym minusem.
Jednakże słuchawki zdecydowanie polecam.
do 40h na baterii
parowanie przez nfc
można mieć podłączone na raz dwa urządzenia np. PC i telefon - nie wspiera mixowania sygnałów, ale np. call z telefonu będzie miał większy priorytet
mozna podpiąć kablem
dźwięk jest bardzo przyzwoity - to nie ta klasa co Sony, ale uszy w żadnym wypadku nie krwawią
apt-x oraz apt-x low latency -
@Cebulator123: Heh, miałem takie. Zepsuło się gniazdo w samych słuchawkach. XD
Jest jeszcze opcja z końcówką mini xlr. Też wymienialny kabel, ale samo złącze ma taki zatrzask, że siedzi pewniej niż mini jack.
Co do kablowych to mam tylko takie do słuchania muzyki i grania, gdzie dźwięk jest pełniejszy, ale nie używam ich 'mobilnie' bo są duże.
Mam bezprzewodowe które mogę używać jako przewodowe. I co teraz?
@Norbit11: bzdura, przytoczone sony mają świetną jakość dźwięku, do tego w 10min ładują się na ok. 2h grania, mają kabel do podpięcia przewodowego, do tego świetne anc, którego w przewodowych nie ma. to nie 2015 rok, technologia idzie do przodu