@Azarog: Caly grudzien nie bedzie nic innego wiec i tak zrobisz w wiekszej ilosci , specjalnie dobry nie jest zeby nie powiedzieć że słaby, nadal nie wiemy jednak jakie plany Niantic ma wobec Kyurema Black i White które zapewne będa koksami
@Azarog: ja zbieram cukierki w nadziei że Black faktycznie będzie kozakiem. Na ten moment ma statystyki takie, że cp wychodzi 4700 i ponad 300 ataku. Warto zbierać.
@antagonista1111: Jesli jako mega to chyba troche kiepsko z perspektywy takiej ze teraz zrobisz x rajdów a mega energi nie dostaniesz. Jak tak spojrzalem na jego grafikę (BLACK) to moja teoria brzmi tak: Teraz mamy miesiac zeby nazbierach candy i samego poka(KYUREM),w styczniu np wejdzie zerakom ( a kyurem black wygalda jak polaczenie Kyurema i zerakoma ) bedziemy mieli tez miesac na farme a potem cyk KYUREM black; gdzie do ewolucji
@Barti1403: może mnie poniosło z mega rajdami, z drugiej strony gdyby miało być jak w pokedexie to czeka nas radjowanie na inne formy KYUREMA a cały obecny jest próbą wku******* graczy
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
#pokemongo