Aktywne Wpisy

TavarishPiesov +108
Widziałem pod oknami jak śmieciarka podjechała, to uciekłem. Ja znam techniki survivalu, dziadek był partyzantem. Mogę tak miesiącami. Mam to we krwi. Zaraz napalę ognisko. Dzisiaj brat mi złożył życzenia, jeszcze wczoraj mama, bo akurat u niej byłem. No i tyle, chłop posiedzi nad rzeką w błogiej ciszy, posłucha strzelających polan w ogniu, potem do śpiwora, rano pks. A za rok wiek Jezusowy. Braterskie pozdrowienia ślę całemu tagowi. Jakby kto chciał postawić
źródło: temp_file8144308144007045958
Pobierz
cma_w_czapce +233

Komentarz usunięty przez moderatora
to tak apropos love wroclaw :D
Ty też masz być na wykoparty? :>
@noisy: ja to wiem, ale jak zaczalem to juz skoncze...
@haxxx: ale fajnie! Zyc nie umierac!
@anonim1133: tak, deklarowal sie :-) wiec sam dream team. Takze wpadajjjj
@PanKara: nie ma to jak brnąć głębiej w coś co jest bezsensu ;) :P
Gdyby studia służyły ludziom do studiowania a nie do wmawiania sobie przez 5 lat, że jest się na najlepszej drodze do dobrobytu, to nie
@anonim1133: ja wroce do domu, to zrobie
@noisy: ale jak juz wywalilem 8k na studia to te 3k wiecej by miec papier nie zrobia mi roznicy.
@GraveDigger: E tam daleko, wpadaj! Żubry wpadną! ;)
@noisy: Niby rację masz. Bo nie sposób się zgodzić, większość jest taka jak opisałeś. Ale pracodawca musi mieć jakąś podkładkę, jakiś powód aby zatrudnić kogoś u siebie nie?
Informatyk przedstawi projekty jakie wykonał wcześniej, okej. Ale chcąc zostać mechanikiem. Musisz mieć jakąś wiedzę, nie ;> Chcąc pracować gdzieś w kopalniach w biurze też musisz
Faktycznie, informatyk w tym temacie ma bardzo łatwo, ale prawda jest taka, że wiele zawodów może wykazać się realizujac własne przedsięwziecia, którymi potem można się pochwalić.. to prawda, aczkolwiek gdyby mechanik samochodowy przyszedł "po pracę" na wstępie pokazując swój ręcznie zbudowany
Komentarz usunięty przez autora