Wpis z mikrobloga

brzydka baba to była w Mass Effect. Zresztą brzydka to też nazbyt powiedziane, po prostu przeciętna jakich się pełno widzi na ulicach

@onepnch: Przecież baba w Mass Effect Andromeda była oparta na atrakcyjnej modelce tylko patałachy i beztalencia z bioware to zepsuły xD W porównaniu do tego co można by było zrobić jest to paskudny i pokraczny model w grze.
  • Odpowiedz
  • 0
@cma_w_czapce jakbym był fachowcem od grafiki to na tych screenach wkleiłbym jej normalne zielone oczy, takie jak w W3. I jestem przekonany 3/4 narzekań by się skończyła.

Ale nie jestem. Niech ktoś... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cma_w_czapce: mnie się nie podoba ale to pierwszy trailer. Geralt też finalnie wyglądał trochę inaczej w grze niż na zwiastunach. No i nie jest to jakiś gamebreaking zarzut, poza tym grając twarzy tak często nie będziemy oglądać xD
  • Odpowiedz
@cma_w_czapce: Najpierw 3/4 graczy pisze "GRAFIKA NIE JEST NAJWAŻNIEJSZA, TYLKO FABUŁA I GRYWALNOŚĆ", a potem 'Ciri nie jest tak ładna jak była!!!111111. Także tak, nie dogodzisz.

Choć zabawnie czyta się te komentarze, bo gra będzie hitem, po prostu, czyli psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
  • Odpowiedz
@cma_w_czapce w sumie nie rozumiem narzekania. Typiara jest mutantem a każdy wyobraża sobie ją jakby dalej była księżniczka, dzieckiem itp itd ble.
Typiara jest Wiedźminem po ostrym sterydowaniu u Vesemira a nie czysta czarodziejka która może użyć iluzji żeby schować garb np. Więc tak, powinniście cieszyć się że nie ma brody bo zdecydowanie wyższy poziom testosteronu po mutacji powinien u niej trzeciorzedne męskie cechy płciowe pokazać płaczki
  • Odpowiedz