Wpis z mikrobloga

@LowcaPatoli: Rozmawiałem z nim około 1 mies temu przez tel. Zagrałem spoko ziomeczka który na spokojnie z nim rozmawia wkręciłem mu że jestem z sobótki i troche się zwierzył. Mieszka z matką na ślężnej w namiocie u tkoczy siedział tylko przez lato jak było ciepło a teraz tylko u matki w domu. Okazjonalnie jak się za mocno #!$%@? zostaje u kaczora w piwnicy na noc ale to bardzo rzadko. A
  • Odpowiedz
@marv0oo: Musi go odwiedzać co jakiś czas z tego ci wiem to jest pod opieką matki tajfuna a nie samego tajfuna bo sąd uznał go za osobę demoralizującą czy coś tam xd. Próbowałem wyciągnać od niego więcej infa ale się rozłączył bo mówił ze ma przerwe w robocie i nie ma czasu rozmawiać xd
  • Odpowiedz
@marv0oo: Tekla ma pomoc od rodziny w sensie od braci tajfuna i kogoś tam jeszcze, Pomagają jej finansowo itp.
Największą zakałą jest tam tajfun który jest alkoholikiem nie płaci alimentów robi im wstyd na wsi i w okolicach etc.
  • Odpowiedz
@marv0oo: A co do długów to on ma swoje i to spore za alimenty a cały hajs przepija i przepala więc on i tak do końca życia będzie zadłużony a wszystko przejdzie właśnie na jego najbliższych chyba że pójdzie po rozum do głowy i to spłaci ale woli się #!$%@?ć i mieć #!$%@?.
  • Odpowiedz
@marv0oo: Najlepsze było jak pewnego dnia zadzwoniłem do niego po południu i był mega #!$%@?. Odrazu w słuchawce usłyszałem jego bękarta jak coś krzyczy to powiedziałem mu żeby dał mi ją do telefonu bo chce z nią porozmawiać i ten debil serio mi ją dał xdd. Usłyszałem tylko halo i ktoś jej zabrał telefon i się rozłączył.
  • Odpowiedz
@RasowyKundel: xD tata jest pijany xD
A ta cała Jolka to kto to był? To nie była jakaś jego siostra?
Jestem ciekaw co się #!$%@?ło, że młoda jest u Tekli, a nie u Marysi, swojej matki
  • Odpowiedz
@marv0oo: Jolka to siostra tajfuna która z tego co mi świta wyszła za mąż za brata lub kogoś z rodziny ślepego. Pomaga młodej tajfunowej i jej matce w życiu i generalnie jest ok osobą dla rodziny ale tajfuna nie lubi. Dlaczego asiulka jest u tajfuna tego nie wiem z tego co mi się wydaje sąd wydzielił czas dla tajfuna na spędzanie z nią czasu i musi do niego przebywać. Ale
  • Odpowiedz