Tak btw, jest ktoś ww stanie wyjasnić o co chodzi z Amadeuszem? Na sparingu, wygląda jak by naprawdę coś potrafił. Uniki, uderzenia, w sumie silenie się na styl Meywethera (co mu nawet wychodzi w luźnych sparingach) ale jak przychodzi co do walki, to miota rękoma jak by pszczoły przeganiał xD
@Asmo: Amadeusz miał mieć walkę z Filipkiem , czyli o wiele gorszym przeciwnikiem na którego by takie cepy starczyły , a dostał wiewióra w k1 i się nie spodziewał że wiewiór tak stójce ogarnia i po pierwszej rundzie nie miał już pomysłu jak wygrać z wiewiórem
@Asmo: Trafił na przeciwnika, który ma naprawdę dziwną manierę walki. Zobacz jak Wiewiór chodzi i porównaj to np. z Polakiem, z takimi ludźmi ciężko się walczy. Poza tym ewidentnie nie był przygotowany, warszawka wciągła go do nosa i wypluła. Nie dziwie mu się trochę. Na każdym kroku obciągary, korzystał ile wlezie. Wiedział, że jest na fali i najlepsze kąski dostanie teraz, a nie po walce i wygranej z jakimś noname
@Asmo: Wiewiór fajna taktykę obrał, jak ferrarka walił weselniaki to skracał dystans i te ciosy szły za głowę lub na barki. Dzięki temu fajnie go punktował, Wiewióra kozak a Amadi nie myślimy podczas walki za mało treningów.
@muchmuchmuch: On się z dziewczyna rozstał z która dziecko ma? nawet nie wiedziałem. Tak apropos mojego postu, chodziło mi o sparing z WG, żeby rozjasnic o co mi chodziło. A co do Wiewióra, nie sądziłem, że tak dobrze wyjdzie mu ta stójka, i trzymanie Amadeusza na dystansie cały czas.
#famemma
Mike Tyson
A co do Wiewióra, nie sądziłem, że tak dobrze wyjdzie mu ta stójka, i trzymanie Amadeusza na dystansie cały czas.