Aktywne Wpisy
mickpl 0
Jest bardzo prosty sposób na zatrzymanie tej katastrofy. Nazywa się to rollback, czyli przywrócenie stanu serwisu sprzed tych 5 dni, odtworzenie backupu.
Wymaga to dosłownie jednej linijki polecenia na serwerze. XD
No, ale idziemy w otchłań, było miło, tak zadecydowała administracja, mimo, że parę lat w zasadzie nie udzielała się na wypoku tylko kasowała tantiemy z reklam.
#wykop #wykop20 #nowywykop #pozdrawiam
Wymaga to dosłownie jednej linijki polecenia na serwerze. XD
No, ale idziemy w otchłań, było miło, tak zadecydowała administracja, mimo, że parę lat w zasadzie nie udzielała się na wypoku tylko kasowała tantiemy z reklam.
#wykop #wykop20 #nowywykop #pozdrawiam
Dom jednorodzinny, 130m2, dwie osoby. Zużycie roczne (tak, sam spisywałem liczniki) gazu i prądu tak się prezentuje, plus łączny koszt roczny i podział na jednostkę. Umowy są dziennie na gaz i prąd, spółki sprzedające PGNiG oraz ENEA
Plusujących zawołam za rok i zobaczymy jak się ceny zmieniają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym razem zrobiłem troszeczkę lepszą tabelkę i koszty z faktur wypisałem jak bozia przykazała.
Dodatkowo wrzuciłem za
Plusujących zawołam za rok i zobaczymy jak się ceny zmieniają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym razem zrobiłem troszeczkę lepszą tabelkę i koszty z faktur wypisałem jak bozia przykazała.
Dodatkowo wrzuciłem za
Do tego Bill jest dumny ze swojej przepowiedni, zapomniał Ator że Bill nie musi straszyć kosmitami ludzi aby zarobić jakieś pieniążki tak jak robi to właśnie Ator który dla popularnego tematu czyli "plandemia" jest w stanie ignorować wszystko inne co się dzieje w kraju i nagrywa tylko o jednym.
A Bill przewiduje to jako osoba stojąca z boku, a nie ten który celowo sieje panikę bo panika daje mu wyświetlenia i pieniądze na chleb.
#ator