@anonymous_derp: nie podobają mi się te zdjęcia, wcześniej po za artystycznym chaosem potraw oraz niewątpliwą unikalnosci dań na skalę światową była jeszcze nutka tajemniczości wynikająca z wątpliwej jakości zdjęć, kolorystyki i ogólnego nonszalanctwa zdjęć. Oglądając te fotografie można było poczuć się jak w najlepszych galeriach sztuki analizując co autor miał na myśli.
W aktualnej formie po za walorami artystycznymi (które de facto nadal są obecne) odebrano nam całkowicie warstwę tajemniczości, wszystko jest widoczne na pierwszy rzut oka, nie trzeba zastanawiać się czy to wątróbka czy może płody psa. Fotografie w istocie uległy swoistemu wypłaszczeniu, brak im wcześniejszej głębi.
Jako ogromny fan twórczości Pana anonymous_derp jestem ogromnie zaniepokojony, co będzie dalej? Ziemniaki? Może warzywa?! O zgrozo, mam nadzieję ze tego nie
@kolopo: ciekawa kompozycja, interesujący kontrast zdjęć, no i tajemniczość. Weźmy za przykład niebieską poświatę w środkowej lewej części pierwszej fotografi czy też nakrycie stołu w fotografii drugiej, to cerata czy może papier toaletowy? Ciekawe są także proporcje na zdjęciu drugim korelacja nóż, widelec, talerz.
@anonymous_derp tak swoją drogą, to włókna nie wbijają Ci się między zęby? Jeśli tak, to czy je usuwasz za pomocą np nici dentystycznej albo samej szczoteczki?
Do czarnolistowania: #69762700e1624c438ad6d2981e4698a7
#bederzigol #keto #gotujzwykopem #carnivore #zerocarb #dietakarniwora #jedzenie #jedzzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Troche nie w temacie jestem wiec pytanie - po co dorzucasz zawsze solona rybe?
W aktualnej formie po za walorami artystycznymi (które de facto nadal są obecne) odebrano nam całkowicie warstwę tajemniczości, wszystko jest widoczne na pierwszy rzut oka, nie trzeba zastanawiać się czy to wątróbka czy może płody psa. Fotografie w istocie uległy swoistemu wypłaszczeniu, brak im wcześniejszej głębi.
Jako ogromny fan twórczości Pana anonymous_derp jestem ogromnie zaniepokojony, co będzie dalej? Ziemniaki? Może warzywa?! O zgrozo, mam nadzieję ze tego nie
https://youtu.be/K_GkZDrXUEc
@Borciuch: Pomijając wykłócanie się o "zawsze" - dla kwasów tłuszczowych n-3.
@kolopo: Z dzika, nie z byka.