Wpis z mikrobloga

@WilecSrylec: Dzięki, pytanie dość serio bo nie znam jego twórczości z innego miejsca, a koleś brzmi jak po wylewie i odczuwam cringe za każdym razem jak zaczyna mówić i wyczuwam zażenowanie współprowadzących xD
Quaz i Hed na poziomie, w swoim stylu, a ten perdoli jak odklejeniec i udaje jeszcze że to prowadzi xD
  • Odpowiedz
@Revaxy: Ale to jest w zasadzie odpowiedź. Wonziu to taki wujek gier wideo, czasem #!$%@? od rzeczy, w sumie to się zna, ale czasem ma archaiczne informacje, albo dziwne zboczenia. Dobrze się bawi grając w gry, często się #!$%@?, a cały czatek razem z nim.
  • Odpowiedz
@Revaxy: Wonziu, to Wonziu... Ma własny styl, cringowe poczucie chumoru i wyjebongo na całą "branżunie" nad którą większość Polskich redaktorzyn z gównoportalików się spuszcza ¯\_(ツ)_/¯ Nie zawsze z jego opiniami się zgadzam, ba jestem pewien, że on sam często się z nimi nie zgadza, ale często pomiędzy śmieszkami potrafi przemycić jakąś ciekawą uwagę.

udaje jeszcze że to prowadzi

@Revaxy: Zgadnij czyj to projekt ( ͡° ʖ̯ ͡°
  • Odpowiedz
@dyzmund: no wydaje mi się że jego projekt, dlategiowłaśnie piszę, że udaje że prowadzi bo robi to dla mnie koszmarnie. Nie wiedziałm że porzucił, ostatnio na początku listopada pojawił mi się jakiś odcinek na spoti po dłuższej przerwie
  • Odpowiedz
@Revaxy: Krokiet miał sporo "wznowień". Przez jakiś czas nadawał go Quaz z NRgejem, bo Wonzaj w piździec go porzucił, a chłopaki widzieli potencjał. Później znowu oni go zostawili i przejął go Hed... No to taki trochę niechciany bękart starych pryków od giereczek xDDDDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Revaxy: bo Wonziu taki jest, chociaż jak się wstrzeli w temat to mówi ciekawie, posłuchaj np jego rozmowy z Rysławem. On ogólnie ma trochę #!$%@?, robi to na co ma ochotę albo czego jego społeczność chce, nawet jeśli jest hype na jakiś konkretny tytuł. Zauważ że Quaz i Hed robią skryptowane materiały z napracowankiem, Wonziowi się to znudziło parę lat temu. Ale streamuje regularnie dalej, ma swoją społeczność, jak jesteś z
  • Odpowiedz