Wpis z mikrobloga

@MaxVerstapen: możecie mnie skrytykować, ale to nie jest trochę tak, że ta firma już produkuje tyle ile potrzeba i za bardzo nie ma gdzie urosnąć?

Myślę logicznie, chyba rękawiczek nie kupują więcej wręcz mniej, oni by musieli szukać innych rynków zbytu by rosnąć, a deficytu rękawiczek chyba nie ma nigdzie obecnie.
@itdrwal: rekawiczek wciąz idzie duzo. Jedni kupują byle co się pokaze na rynku od byle kogo ale część kupuje coś ciut lepszego i robi z tego zapasy bo idzie wciąż dużo. To, ze inni nie uzywają. prywatnie nie uzywasz to nie znaczy, ze w przychodniach, dentysci, ośrodki zdrowia, domy pomocy spolecznej...
@widmo82: tak, ale ta spółka nie rośnie na tym, że jest stały popyt :) wzrosła na wzroście popytu, a czym teraz miała by wzrosnąć?

Logiczniejszym wydaje mi się spadek, gdy ludzie przestaną robić zapasy.
@itdrwal: firma ma ponad 50 produktów w ofercie i sprzedaje na cały świat, popyt a właściwie marża może zmaleć, ale firma będzie miała się dobrze. Chociaż powrót na 700 raczej może być ciężki
@itdrwal info z wczoraj, wydaje mi się, że ma pod co rosnąć na krótki termin

marka teraz chce wyjść ze swoim asortymentem poza obszar medyczny, do specjalistów innych branż, m.in. z branży beauty (salony fryzjerskie, kosmetyczne, manicure), do punktów weterynaryjnych czy też do branży HoReCa