Aktywne Wpisy

ProstyHuop +346

WielkiNos +293
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz

Liczba artystów pracująca przy tym tomie jest ogromna. Nie będę próbował nawet zgadywać, kto rysował dane strony. Tak naprawdę wszystkie rysunki były na bardzo dobrym poziomie. Jeśli coś zasługuje na specjalne wyróżnienie, to są to na pewno pierwsze strony. Zostały narysowane w kompletnie odmiennym stylu od pozostałych, który nawiązuje do nastrojów w historii. Tak jak wspomniałem, wszystkie grafiki w komiksie są najwyższej jakości, a koloryści dają z siebie wszystko. Wyróżnić tutaj warto zwłaszcza Rachelle Rosenberg, która pracowała przy wszystkich zeszytach Kapitana…, miała do czynienia z różnymi stylami rysunku i wszędzie wyśmienicie sobie poradziła. Kapitan Ameryka: Steve Rogers jest nieodłącznym elementem Tajnego Imperium i zdecydowanie musi zostać przeczytany w wypadku lektury rzeczonego wydarzenia. Jednak jako osobny komiks też sprawdza się całkiem przyzwoicie. Niezaprzeczalnym jest fakt, że wszystkie trzy tomy, tworzące tę wspaniałą i długą historię, są jednymi z ciekawszych rzeczy wydanych przez Egmont w tym roku.
Recenzja komiksu Kapitan Ameryka Steve Rogers tom 2
#komiks #komiksy #marvel #nerdheim
źródło: comment_1605551324rPe5LV1gWqqAwOGMk1sk2z.jpg
Pobierz