Aktywne Wpisy
Też tak macie, że jak jedziecie samochodem, to "bawicie się" w coś takiego, żeby jak najrzadziej używać hamulca, i starać się manipulować głównie gazem i biegami?
#samochody
#prawojazdy
#samochody
#prawojazdy
#famemma #youtube
Analiza walki Goha vs Nikita
Ludzie czy was naprawde nie #!$%@??
Osadzacie walke miedzy bardzo chuda dziewczyna 19 lat i 50 letnia baba ktora warzy okolo 20kg wiecej?
To jest naprawde duzy przeskok.
Nie jestem za Nikita, ktora jest poprostu glupiutka, i chce sie wybic zdobyc kase, i koniec koncow skonczy na onlyfans czy podobnych rzeczach, ale jak mozna mowic, ze Goha wyleczyla sie z alkoholizmu dzieki sportowi itp
Ona
Analiza walki Goha vs Nikita
Ludzie czy was naprawde nie #!$%@??
Osadzacie walke miedzy bardzo chuda dziewczyna 19 lat i 50 letnia baba ktora warzy okolo 20kg wiecej?
To jest naprawde duzy przeskok.
Nie jestem za Nikita, ktora jest poprostu glupiutka, i chce sie wybic zdobyc kase, i koniec koncow skonczy na onlyfans czy podobnych rzeczach, ale jak mozna mowic, ze Goha wyleczyla sie z alkoholizmu dzieki sportowi itp
Ona
#kiciochpyta #notatnik #komputery
Jeśli nie działa zaznaczenie entera z tekstu i wklejenie go w pole "Zamień na" to możesz spróbować użyć do tego celu innego edytora.
Jeśli nie zadziała to w Notatniku, to w Visual Studio Code korzystałem z podobnej opcji zamiany ciągu znaków na znak nowej linii i odwrotnie.