Aktywne Wpisy

HumanBeing +33
Ale mnie w-------ą ci skyrimowi gracze od siedmiu boleści którzy się chwalą swoimi postaciami na reddicie i piszą że używanie bugów i exploitów to nie oszukiwanie. Wykorzystują jakieś najbardziej chamskie bugi typu restoration loop żeby stworzyć przedmioty z dosłownie GAZYLIONAMI statystyk i później się szczycą jak to uwaga - przeszli grę na najtrudniejszym poziomie XD a jak chociaż leciutko wspomnisz że to takie trochę oszukiwanie i równie dobrze mogli kody wpisać, to
źródło: temp_file8524748805443139303
Pobierz
Graner +13

widzę, ze nagle dziś dostałem blokadę na 1,20zł jakbym zapłacił kartą za bilet w pojeździe MPK ( ͡° ͜ʖ ͡°) odbiorcą jest "Mennica Bilet MPK Wro URBANCARD.PL"
We Wrocławiu mnie nie ma od co najmniej miesiąca, a z urbancard (miałem ją na ELS) nie korzystam od lutego, bo bilet na niej się wtedy skończył. Żartem jest to, że nigdzie nie podawałem danych karty (tylko płaciłem zbliżeniowo za bilety), a i tak coś obciąża rachunek. Kumpel miał kiedyś to samo, ale w końcu zmienił kartę.
W poniedziałek dzwonię do BOKu się z nimi n---------ć, ale najpierw chcę zapytać - spotkało kogoś coś takiego?
@Block3r: cienias, rekordziści mieli ponad 3 miesiące po zakupie
@Block3r: No to płaciłeś. Co cię dziwi w tym, że za zapłacenie kartą ściągają środki z konta?
źródło: comment_1605460187RqBv7kQOMRHdLz5jCYoEdm.jpg
Pobierz