Aktywne Wpisy
PodniebnyMurzyn +62
Kanapeczki se zrobiłem
G123 +2
Jakie polecacie lekkie i łatwe gry dla par na pc? Takie żeby można było współpracować, bo jak zagramy w Fife czy tekkena to się może zdenerwować druga połówka, że nie może wygrać ze mną xD
#gry
#grypc
#pcmasterrace
#gry
#grypc
#pcmasterrace
Ojej! No kto by się spodziewał, że nachalny spam i manipulacje prawackich trolli mogą zniechęcić ludzi do przeglądania serwisu. xDDDDDDDDDDD
Typ usuwa wszystkie komentarze ludzi, którzy mu wytykają, że to od jakiegoś czasu prawica spamuje agresywnymi znaleziskami o blm, lgbt, netfkixowych seialach, piekle mężczyzn, takimi wpisami jak przytoczony i incelowskimi, obraźliwymi wpisami o kobietach. Nawet podyskutować się nie da bo na czarną dodaje xD
No ale przecież wszystko wina tych złych lewaków, że portal to gówno, a nie biednych prawaczków co wcale wszystkich nie obrażają i nie krytykują ludzi z innymi poglądami.
I co śmieszne, nie popieram za bardzo żadnej ze stron, nie interesowałam się tym ale byłam atakowana takimi wysrywami o czarnych, że zwyczajnie nie dało się normalnie używać tego portalu bo nie było nic innego do przeglądania. No i jak tu ma być normalnie dla zwykłego użytkownika, który
Po co mi to wymieniasz, to jest wykop, od zawsze tak było
Wielu ludzi widząc, że mimo nap*erdalania na czarną każdego z was i tak całe mirko zasrane polityką i to samo gęste, po prostu przechodzi na inne portale.
@Koliat: nawet nie; sam umarł z przećpania
@DennoRT nazywasz mnie fanatykiem ponieważ? Parafrazowałam oryginalny post. Nie jestem po żadnej ze stron i nawet to napisałam, że cała akcja z BLM koło dupy mi latała i nie mogłam normalnie używać wykopu bo był tym syfem zawalony.