Wpis z mikrobloga

gość ma rację nowe highend a nawet średniaki wychodzą już bez ethernetu a tylko z przejściówka , tak mnie to #!$%@? że głowa mała

@damian662: bzdura. Tylko jak wybierasz sobie lapki w najcieńszych obudowach to tak masz. Każdy większy oraz każda linia biznesowa wciąż ma pełen ethernet, często w otwieranym porcie.
4.....i - > gość ma rację nowe highend a nawet średniaki wychodzą już bez ethernetu a...

źródło: comment_1605263192sz4KQTFOn5T2bJs1jE3SlV.jpg

Pobierz
@4kroki #!$%@? nie wiesz co sprawdź sobie linie biznesowe od della i Lenovo , pracuje przy zamówieniach dużej ilości tego sprzętu i coś o tym wiem , ethernet mają tylko tańsze laptopy , wszystko co ma dużą wydajność i jest droższe jest bez ethernetu z przejściówka.
Marcinka wiedza kończy się na macbookach.
Ale fakt że pomału peoducenci olewaja ethernet mimo że da się zrobić rozkładane złącze. AUXa też niedługo zabiorą jak w telefonach bo moda
@damian662: kolejny fact-check twojej wspaniałej wiedzy. Jakim cudem twój pracodawca ci płaci za tak małą wiedzę xD

5400 mocna buahhahhaha odpal na tym dwa Excele i wybuchnie

Bzdura. Mam takie w firmie. 4 rdzenie i 16gb ramu nie wystarczy do excela, dobre sobie XDD

T580 to 17" laptop

Bzdura, 15 cali

5400 nie dość że to złom to nie ma ethernetu

Bzdura.

Ma pełen ethernet
4.....i - @damian662: kolejny fact-check twojej wspaniałej wiedzy. Jakim cudem twój p...

źródło: comment_1605266820T0dS8bPUmRsJ7NB4Y3QDHY.jpg

Pobierz
@4kroki: U mnie w pracy, 1/3 firmy ma delle z pełnym złączem, kolejna 1/3 pracuje na surface'ach i wykorzystują stacje dokujące jako rozszerzenie. Reszta firmy użytkuje hp i fujitsu z wbudowanym gniazdem typu ethernet które się rozkłada