Wpis z mikrobloga

@galaxypx: @Inkwizycja: panowie dajcie znać jak wrażenia ;) jestem też przed zakupem, ale chcę rozwiać wątpliwości co do zakupu bo cena kusi ;) Powiedzcie albo pokażcie jeżeli możecie, jak wyglądają napisy na netflixach bo podobno jakiś z tym jest problem. Jak sport się ogląda?
@Maver87: Napisy wyglądają normalnie. Jako normalny użytkownik nie zauważyłem różnicy, android #!$%@? jak błyskawica na tym. Hdmi 2.1 obsługa Apple TV i AirPlay, same plusy. Jeśli chodzi o obraz to mi się wydaje, ze kolory są wyblakłe lekko ale podejrzewam, ze złe ustawiłem presety. Za ta cenę to chyba nie ma się co zastanawiać. Ja zapłaciłem 3,3k i jestem mega zadowolony.
@Inkwizycja: słyszałem o jakiejś poświacie w napisach w netflixach itp. dlatego uznałem, że zapytam bo w sklepie nie idzie tego sprawdzić... No w sklepie na ekspozycji te kolory jak go oglądałem to wyglądały słabo, przy postawionym obok oledzie. Poczekam jeszcze parę dni bo mi się nie pali i zobaczę co tam się urodzi jeszcze z ceną za ten model. Liczę, że może zbliżymy się do 3k.