Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +207
Coś takiego odpisała mi osoba z którą chodziłem do liceum.
Lowca90 +214
Jeśli ktoś zastanawiał się jak wyglądają podłogi u ludzi bardzo bogatych (wykopowy programista 15k to przy nich biedak) to trzymam ją w rękach. Deska dębowa w klasie super select bez sęków i bieli. Szerokość 25 cm długość od 200 cm do 500 cm. Montuje teraz prawie 300 M2 w jednym z warszawskich apartamentów.
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://www.wykop.pl/link/5793863/pedofilia-w-kosciele-jest-silnie-skorelowana-z-homoseksualizmem/
#4konserwy #bekazlewactwa #bekazlgbt
@SharpEdges: XDDDDD
Bo tak naprawdę, koło #!$%@? wam lata pedofilia w kościele. Jedyne co chcecie to zrobić to w jakiś sposób obrócić to przeciwko Bogu ducha winnych ruchom LGBT (które są aktywnie przez kościół właśnie atakowane).
Urząd statystyk danych z dupy.
Idą zboczeńcy czy następuje pedofilia wtórna? Wiesz o tym czy wyciągnąłeś taki wniosek z dupy?
Problem nie leży w tym że księża ruchają dzieci, bo to nie jest AZ TAK częste. Problem leży w tym że #!$%@? są bezkarne i cała hierarchia kościoła w tym siedzi, wraz z kremowkowym papieżem. A ty zamiast #!$%@?ć ta organizację która jest zorganizowana
Zboczeńcy zawsze byli i będą. Nie w tym leży problem xD kompletnie nie rozumiesz istoty problemu
Tak, akceptuje homoseksualizm u księży. Mało tego, akceptuje pedofilię u księży. To czego nie akceptuję to gwałcenie ludzi a w szczególności dzieci.
Czyli lekko ponad połowę. W czym problem? Wygląda na to że rozkład jest połowiczny.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Postępowy lewaczek pełną gębą. Tak swoją drogą. Jak możesz akceptować pedofilię jednocześnie być przeciwko gwałtom. Przecież żadne dziecko nie wie/nie rozumie, czy tego chce. Masz problemy z logiką.
Jak rozkład połowiczny skoro 45% przypadków dotyczy 7-15, a 55% 15-17 - czyli znacznie węższy przedział
@SharpEdges: ty masz problemy z mózgiem chyba. Pedofilia nie jest nielegalna, dopiero jej spełnianie i to jest to, co powinno być piętnowane. Nie sam fakt pociągu do dzieci, bo to jest choroba, nie jakiś stan, który się dobrowolnie wybiera.
Księża gwałcą częściej chłopców,
Bo pedofilia to pociąg do dzieci. Nie mam problemu jeżeli ktoś czuje pociąg seksualny do dzieci, problemem jest jeżeli nie potrafi tego pociągu powstrzymać. Nie uznaje czegoś takiego jak myslozbrodnia.
Ile razy trzeba ci powtarzać że jeżeli czujesz pociąg do 15-17 latka to nie pedofilia? Ja czuję pociąg do 17letnich dziewcząt i mogę