Aktywne Wpisy

chwilowypaczelok +1006
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
źródło: temp_file2072436393268683066
Pobierz
Viesti +391
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
źródło: 123
Pobierz

Jak ja na to patrzę: Nie mam preordera ps5, teraz mam 2 tygodnie wolnego - miałem go przeznaczone na coś innego ale koronawirus pokrzyżował mocno plany więc siedzę w domu i nic nie robię. Gram sobie na PC w SW Fallen Order ale ogólnie już mnie #!$%@? granie na PC bo ciągle coś jest nie tak i się trzeba bawić. Mam fajnego oleda (niestety bez hdmi 2.1) i z chęcią bym sobie w coś po prostu pograł. Nie miałem ani ps4 ani xbox one. Żadnej gry na pc w sumie też za bardzo nie ogrywałem. Exclusivy robią na mnie wrażenie na ps4 - nie ukrywam. Ogólnie widzę, że xbox jest dużo lepiej dopracowaną konsolą. Wygląd jest lepszy dla xboxa. Quick resume mi się zajebiście podoba. Bo zawsze jak gram to mnie to najbardziej denerwuje. Grałbym do oporu, a tak to dochodzę do check pointu i wyłączam konsolę, bo wiem, że nie mam nast. 20 minut żeby dojść do następnego. Nie mówiąc o tym, że często np. wyłączam grę na pc a potem się okazuje, że jednak mój check point nie był check pointem i 15 minut w dupę XD. To jest na pewno na plus bo ja już się boję, że z ps5 będą jakieś cyrki w #!$%@? i zaraz będą rewizje na slimy itd. Nie mówiąc o tym, że do grania ps5 wyjdzie dużo drożej, bo okej o ile sobie w ps+ poogrywam stare exclusivey, to niestety ale już nowsze gierki będą za solidną cenę.
Ogólnie xbox game pass wydaje się spoko. I właśnie teraz następne pytanie, czy da się dalej kupić xbox game pass z tej promocji tańszej? https://www.pepper.pl/promocje/przypomnienie-sposob-na-xbox-game-pass-ultimate-na-36-miesiecy-308002?page=10#thread-comments . Jednak mimo to nie widzę tam aż tak dużo gier, które nawet były zbliżone do AAA produkcji. Ja nie mówię, że są świeżutkimi AAA produkcjami, ale no co tam mamy tak szczerze mówiąc? Doom? RDR2 jak rozumiem był, ale się "zmył", Forza Horizon 4 i chyba tyle. Może mnie ktoś jakoś przekona do jakiejś decyzji. Pewnie jakbym miał pewność, że dostanę ps5 na 19.11 to bym poczekał, ale niestety cholera wie czy go wtedy dostanę. Na korzyść xboxa, że jeżeli te promki dalej działają to za cenę 400 zł ładuje sobie xbox game pass na 3 lata i kupuję tylko jakąś grę z AAA, która zrobi na mnie ogromne wrażenie i tyle.
#ps5
#xbox
Co brać
Dishonored 2
Disneyland Adventures
Fallout 76
Gears 5
Halo
No Man's Sky
Sea of Thieves
The Outer Worlds
Yakuza
Disgae
Doom Eternal
Final Fantasy
Kingdom Hearts
Tales of Vesperia
Elder Scrolls Online
Ori
Forza Horizon 4
Outer Worlds
A jeszcze masz EA play z wchodzącym dzisiaj tam SW Fallen Order, który już ogrywasz, ale możesz sam doświadczyć jakie gry tam trafiają. MS teraz przez
Komentarz usunięty przez autora
Po pierwsze to lubię grać po polsku a tutaj pewnie połowa tytułów tego nie ma Tales of Vesperia Kingdom Hearts Final Fantasy, a do tego podałeś jako jedną z lepszych gier w gamepassie Fallout 76, który pamiętam, że był równany z ziemią całkowicie. Do tego jeszcze gry MMO, które nie są na pewno moim głównym targetem, bo już no