Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +19
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
czesio007p +38
#nieruchomosci
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
@L3stko Postuje fejka sugerującego że zdjęcie pochodzi z wyborów prezydenckich. Robi to dwa razy dwa razy w różnych miejscach i dwa razy pliki mają inną nazwę.
Złapany za rękę zaczyna bełkotać coś o pelikanie który pierwszy na to wpadnie wiecie że to takie heheszki - kto szybko zgadnie że dodaje fejki czy kto wie jakie on w tej chwili ma urojenia pewnie chodzi o to że będzie zabawa a później będzie śmiesznie...
( ale coś jego wersja nie przechodzi wiec wpis kasuje, zresztą nie jeden XD)
Po kilku godzinach pracy mózgu dochodzi do wniosku że PONAD godzinę zajęło mi znalezienie źródła (tego źródła z którego pochodzi screen w moim pierwszym wpisie)
Mam pytanko - robiłeś sobie badania wiesz... na cyrkowca.
Wołam @steemm bo wiem że lubisz XD
#neuropa #4konserwy #urojeniaprawakoidalne
Komentarz usunięty przez moderatora
@UchoSorosa: dalej w to brniesz? No dobra, to łap zrzut z pierwszego wpisu, którego twoim zdaniem nie było. I zakończmy już dyskusję bo już robi się nudna. Następnym razem baczniej przyglądaj się szczegółom.
Ja tu widzę dwa zupełnie inne wpisy. Ale może lekarz ci wytłumaczy że one są te same.
Ależ ty jesteś żałosny. Szkoda mi śliny nawet.