Wpis z mikrobloga

Gdy w środowy ranek przy skrzeku zwycięstwa konserw pisałem o tym, że sprawa prezydentury jest wciąż otwarta, bo mimo setek tysięcy głosów straty Biden prawdopodobnie odbije Wisconsin i Michigan, a może i Pensylwanię, wykopek przekonywał, że KAŻDY ekspert mówi otwarcie o zwycięstwie Trumpa.

@In_thrust_we_trust: co tam u twoich ekspertów?

#neuropa #bekazprawakow #wybory
NapalInTheMorning - Gdy w środowy ranek przy skrzeku zwycięstwa konserw pisałem o tym...

źródło: comment_1604771536guqfOuz2HrxdMcDyzA1k1b.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NapalInTheMorning: ale c niby probujesz udowodnic? pisales posty pelne myslenia zyczeniowego na przekor wszystkim ekspertom w tv - to ze ostatecznie miales racje swiadczy o tym ze po prostu miales szczescie a nie racjonalnie przewidziales scenarisz

Gdy mam do wyboru post jakiegos wykopka i zdanien amerykanisty w tv to sorry - bardziej wierze temu drugiemu xD
  • Odpowiedz
pisales posty pelne myslenia zyczeniowego na przekor wszystkim ekspertom w tv

@In_thrust_we_trust: XDDD to nie było, żadne myślenie życzeniowe, po prostu posiłkowałem się NYT, Guardianem, Fox News i CNN. To nie żadne szczęście, ale umiejetność korzystania ze źródeł (ogólnie polecam).

Ty z kolei powołujesz się na jakiś mitycznych „ekspertów tv”, ale z jakiegoś powodu nie chcesz podać ich nazwisk albo programów, w których to powiedzieli.
  • Odpowiedz
@NapalInTheMorning:
Czyli o 1.45 am US buki dawaly 62% Trumpowi i 38% Bidenowi - no nie wiem jak dla mnie to jest znaczna przewaga i kursy właśnie w okolicah 1.3 na Trumpa. Tal jakby potwierdzasz moje slowa xD

Jeden Guardian to niezbyt dobry przyklad, zwlaszcza ze ta gaseta jest mocno pro-Demokratyczna

Liste gosci w Tvn24 i Polsat News dam Ci rano jak bede mial dostep do kompa
  • Odpowiedz