Aktywne Wpisy
szczurek_87 +86
Nie ma chyba gorszego miejsca do grania niż konsole xD
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
@In_thrust_we_trust: co tam u twoich ekspertów?
#neuropa #bekazprawakow #wybory
Gdy mam do wyboru post jakiegos wykopka i zdanien amerykanisty w tv to sorry - bardziej wierze temu drugiemu xD
@In_thrust_we_trust: XDDD to nie było, żadne myślenie życzeniowe, po prostu posiłkowałem się NYT, Guardianem, Fox News i CNN. To nie żadne szczęście, ale umiejetność korzystania ze źródeł (ogólnie polecam).
Ty z kolei powołujesz się na jakiś mitycznych „ekspertów tv”, ale z jakiegoś powodu nie chcesz podać ich nazwisk albo programów, w których to powiedzieli.
Nawet zagraniczne buki stawialy na Trumpa 1,3 a Bidena okolo 3 xD
Ok jak chcesz to poszukam listy ekspertow w Tvn24 i Polsacie od godziny ~24 do 3.
Swój post napisałem w środę o 7:41, ty na niego odpowiedziałeś o 7:47, to daje 1:45 w US. U buków sytuacja wyglądała jak na obrazku - daleko od "rozstrzygnięcia".
Czyli o 1.45 am US buki dawaly 62% Trumpowi i 38% Bidenowi - no nie wiem jak dla mnie to jest znaczna przewaga i kursy właśnie w okolicah 1.3 na Trumpa. Tal jakby potwierdzasz moje slowa xD
Jeden Guardian to niezbyt dobry przyklad, zwlaszcza ze ta gaseta jest mocno pro-Demokratyczna
Liste gosci w Tvn24 i Polsat News dam Ci rano jak bede mial dostep do kompa
Piszesz bzdury, a jak ktoś cię łapie za rękę, to zamiast przyznać "racja, mój błąd", "przekonujesz, że to nie twoja ręka.