Wpis z mikrobloga

@bungoo wątpię, że dwie się otworzyły, prędzej ktoś obok Twojej skrytki nie domknął i jak się otwierała, to tamta też się ruszyła, bo drzwi są sprężynowe. Masz etykietę, drugą zamknij, w Polsce to może i dziwne, ale są kraje, gdzie paczki wkłada się do skrzynki bez zamka na podwórku bez płotu (niestety takich miejsc ubywa, ale jednak).
  • Odpowiedz
@bungoo: Możliwe ze jakaś gapa kliknęła w apce inpost żeby otworzyć skrzynkę zdalnie akurat w tym czasie jak ty swoją otwierałes skanując kodzik. Jeśli tak było to jak zamkniesz to pewnie drugi raz już i tak nie otworzy.
  • Odpowiedz
@JackDaniels: Miałem podobnie. W głębi skrytki, z której wyciągnąłem moją paczkę, czaiła się ta, której kurier nie odebrał rankiem, gdy zabierał nadane paczki. Nie wiedziałem co zrobić i zadzwoniłem do właścicielki paczki. Numer był podany na paczce.
  • Odpowiedz
  • 1
@KarmazynowyAstrofizyk z dwa miesiące temu miałem identyczną sytuację jak kolega. Otworzyły się dwie skrytki. Ale u mnie to było tak że nie otworzyły się dwie skrytki jedna i druga pod nią tylko były dwie skrytki przerwy między nimi. Pech był taki że głupi wyciągnąłem obie przesyłki i zamknąłem skrytki bo jakiś pan odbierał wtedy co ja. Powiedział że to nie jego i otworzył sobie kolejna trzecia skrytkę. Pół godziny spędziłem na
  • Odpowiedz
@bungoo: Ja miałem taką sytuacje, że nie zwróciłem uwagi do którego paczkomatu zamówiłem, a stoją 2 obok siebie. Pani na infolinii powiedziała, że już ktoś wyciągnął, a to był Pan który rozwoził i na drugi dzień ją wsadził XDD otwierałem zdalnie
  • Odpowiedz