Wpis z mikrobloga

@1kBona9Fides7 wow, jakby był wymienny to co najmniej bańkę do przodu, mega zazdroszczę, sam mam griezmana na napadzie (zwykły złoty) i jak dla mnie jest sztos nie patrząc na tempo lub słabsza nogę. Potrafi ładnie zasadzić bramę z daleka i to dla mnie mistrz dryblingu, nie grałem piłkarzem który by się lepiej ruszał. Radzę ci zrobić pod niego skład!
@1kBona9Fides7 a widzę że używasz Ake na obronie i co widzę jakiś dobry skład to właśnie z nim. Jest on jakiś zajebisty że tak każdy go ma? Ja mam filipe i thiago Silva z czego Silva do wymiany w najbliższym czasie. Felipe często z główki bramki strzela więc zostaje
@1kBona9Fides7 na to liczę. Korci mnie zeby paczkę za 50k otworzyć ale zbieram na rashforda, i będę szukał kogoś za bale bo jest słaby mega, nie polecam, potem jakiś Gomez do obrony i kogoś na PO.
@Undying: Otworzyłem wszystkie paczki za 50k - nic nie wypadło poza Jesusem. Otworzyłem jedną tą drugą ze sklepu (25k) i w jednej paczce Kane i Aubameyang. Opyliłęm obu, kupiłem jeszcze jedną za coinsy i wpadł Sterling. Też go sprzedałem, kupiłem kolejne 4 paki za 25k i #!$%@? xD Miałem 130k, teraz mam 90k i trochę nowych kart, ale ogólnie nie było warto.

Wniosek: nie kupuj paczek xD
@FanRuskichPierogow taaa miałem kiedyś podobnie, z mega paczki za FC dostałem sona, mój najlepszy traf, sprzedałem od razu za 200 tyś, kupiłem parę paczek i zero trafu, trochę kasy zostawiłem, sprzedałem cały skład z bundesligi i zmieniłem na premier league, i w końcu gra się przyjemnie