Wpis z mikrobloga

@MercedesBenizPolska: Mam go drugi tydzień, wcześniej używałem SE 1gen. Bateria jest wyraźnie lepsza, może nawet nie tyle bateria co procesor i optymalizacja . Wczoraj udało mi się zamknąć drugi dzień bez ładowania z 9% no może niecałe dwa dni bo podłączyłem go o 21, czyli takie niecałe dwie doby. Realnie, to tak półtorej dnia bo po jednym dniu zostaje mi tak 40-58%. Dodam ze jestem dosyć szanująca telefon i baterie osoba,
stresS - @MercedesBenizPolska: Mam go drugi tydzień, wcześniej używałem SE 1gen. Bate...

źródło: comment_1604557814cRlPFGvizWyZnFzXcbhZHd.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Jeśli zastanawiasz się na wersja pro 11, to raczej SE nie spełni Twoich wymagań, to tak jakby porównywać BMW 1 do BMW7. Nie ten rozmiar i nie ten potencjał.

@stresS:

Wlasnie obecnie mam rocznego flagowca-patelnie i chcialem cos w kompaktowym rozmiarze. Czym ten se i 11 pro sie rozni procz aparatu i baterii? Chyba tylko wyswietlaczem, ale ten z SE jest bardzo dobry. Procki maja chyba te same, system ten sam.
  • Odpowiedz
@MercedesBenizPolska: W działaniu systemu na pewno nie poczujesz różnicy między 11 a SE chodzi głównie o wyświetlacz i ten szeroki kat w dodatkowym obiektywie, wspierane będą przez taki sam czas, no i co istotne faceid w lub touchid w SE, co w dzisiejszych czasach wcale nie jest gorsze
  • Odpowiedz