Aktywne Wpisy
ChrisMayewski +71
#ukraina Makało i po makale.
BayzedMan +1
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Jest owocowo, słodko i irys dodaje takiej pudrowości całej kompozycji.
Mam za sobą jednego globala i powiem szczerze, że nie miałem czegoś takiego w swojej kolekcji.
Wyobraźcie sobie takiego bardziej pudrowego Hawasa, bez wodnych i cytrusowych nut, tylko z owocami, do tego irys taki w vibe z Valentino - Uomo Intense.
Nie jest to mój klimat w 100%, ale według mnie z pewnością pachnie lepiej niż Emblem i co ważne są ultra bezpieczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajny jest, fajny, ale nie polecam tym, którzy uwielbiają klasyczne perfumiarstwo :)
#perfumy
Ale jest magnetyczny korek ( ͡º ͜ʖ͡º)!
Nie jest to zły pomysł w sumie, jeśli Twój tata czuję się ok w irysie, ale nie ma go tutaj niewiadomo też ile :)
Z pół flakonu może odleje, jeśli będzie ktoś chętny :D
Spokojnie, odlewanie jest zawieszone w "może" xD
Mont Blanc - Explorer jest klonem Miras :)