Wpis z mikrobloga

Uwaga!
Na stream wczoraj wjechał potężny KRUPNIOK!

Dumny naganiacz do burdelu, przedstawiciel organizacji "Pro - Life", obrońca dzieci nienarodzonych i wojownik wstrzemięźliwości, do tego odważny tylko ze "spsętem".

https://www.youtube.com/watch?v=CdwKoyHMEJE
To nowy "Ploboszcz" na jakiego nie zasługujemy.
#dwapalcewnatalce
Pobierz
źródło: comment_1604412529nijIIBSOHzSdHzDhEKLljn.jpg
  • 16
@bizzi0801: @arickzer0wy i ew. inni którzy widzą ten wpis. Weźcie mi kliknijcie każdy plusa, bo (wydaje mi się), że mam shadowbana(,), bo z incognito nie widzę na tagu swojego wpisu, a to chyba jedyny sposób by był widoczny. P.S. jest jakiś sposób na obejście shadowbana bez zakładania nowego konta?
@korf1: Ze sprzętem lepiej. To esencja patostreamów, a nie rycerzyki na gołe pięśći. Ha tfu. Szkoda że mu nie #!$%@?ł tej amareny na głowie. Chcecie patologii ale takiej uczciwej xD wtf
@itsmine: to chyba nie była amarena, tylko wódka którą później chlali na przystanku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie miałbym nic na przeciw, gdyby chciał rozwalić tą butelkę na łbie ćpatryka,(albo odwrotnie), ale atakowanie postronnych osób (nawet jeśli to atencyjny lewak ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak ten z rowerem) to zwykłe zbydlęcenie i frajerstwo. Zwłaszcza, że jak gościu od roweru chwycił też za butelkę
@korf1: Ten cały Szymon to brak słów. Koleś miał się nie pokazywać, nawet próbował zmieniać głos ale coś poszło nie tak i cały misterny plan poszedł w #!$%@?. Akcja z tym ziomkiem z rowerem wzbudziła taką agresję u tego przygłupa, że o mało by się nie udusił własnym oddechem bo sapał jakby przebiegł maraton. Akcja spoko, coś się działo ale ze sprzętem to totalny brak szacunku, zwłaszcza do ulicznych zasad. Niby