Aktywne Wpisy
jmuhha +3
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +13
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
STYL: Double NEIPA
OCENA : 4,25 / 5,00
Jeśli ktoś oprócz piwowarów z Funky Fluid nadąża za ich premierami, to gratuluję. Z całego wysypu warto zwrócić uwagę na Trident, które łączy w sobie owoce i wyraźną goryczkę. Czyżby coraz większa liczba IPA z IBU oznaczała powrót do korzeni stylu?
https://piwneopinie.pl/trident-browar-funky-fluid/
#craftbeer #p--o #piwneopinie
A p--o bardzo fajne i też mnie cieszy ten trend, że jest wreszcie trochę więcej IBU.
A to przecież właśnie Funky Fluid ostatnio wrzucili dwie premiery - Double NEIPA i NE DIPA. Różnica jak cholera, dwa różne style xD
@RomeYY
Znakomita większość klientów nie wraca za bardzo do starych pozycji. FF powtarza piwa, ale już często o tym nie informując, są to głównie ekonomiczne pozycje. Te "droższe" ipki na bogatych recepturach to raczej jednostrzałowce, bo odbiorcą są głównie beergiczki, a zwykły popijacz piwka wali sobie regularne wypusty 6zl taniej za sztuke i nie musi sie spinać czekinem na untappd ¯_(ツ)_/¯.
Co do powtarzalności receptur, to bym sie tu
@nowik1492: A są jakieś regularne piwa FF tańsze o 6 zł? Poważnie pytam, bo do mnie docierają tylko te kosztujące 10 - 15 zł.
Właśnie jak by takie były, to ta taktyka miałaby jakiś sens. A tak, to rozmieniamy się na drobne. Browarom wydaje się, że rynek tego oczekuje, ale to jest polowanie na klientów nowości. Nie mają szans w ten sposób przywiązać do siebie kogoś, kto regularnie pije sobie p--o do meczu i chciałby mieć swoje
Browary mają swoje doświadczenie i badają rynek cały czas, nie jest to łatwy kawałek chlebka, ale na przykładzie FF, radzą sobie obecnie chyba najlepiej w