Aktywne Wpisy
dzkeson +140
Ci ludzie są autorami dzisiejszego upokorzenia. W imieniu portalu wykop dziękujemy za ten wspaniały wybór. Liczymy na powtórkę za rok :)
#eurowizja
#eurowizja
Desire22 +9
Jak wyszła na wierzch afera pieluchowa to oczywiście nie powiedziała na skrótach o co chodzi, przy czym jakby olgerdano mnie od k*rew wyzywał, to też bym tak zrobił, ale bez wspominki o czym była ta afera, to podpadła już u społeczności w lateksiarstwo. Obecnie nie wrzuca nic nowego na kanał, bo pewnie tak jak sum wąsaty musi odpocząć od tego wszystkiego w jakiś sposób. Ciekawe, czy odpowie się za którąś ze stron
Wrzucam screena z menadzera urzadzen jak to wyglada.
Siedze juz przy tym 2 godziny i nie mam bladego pojecia co zrobic.
#komputery
Potem przejdz do biosu i przestaw kolejność wczytywania dysków i na 1 miejscu ustaw tego pendriwa.
Powinien się zbotować jako pierwszy i możesz wtedy wybrać dyski do instalacji - wybierz dysk systemowy C i go sformatuj a najlepiej skasuj wszystkie jeśli jeszcze nie masz cennych danych.
Wtedy podziel dysk ponownie na partycje i wybierz dysk
@piotrek944:
press any key to restart
Wciskam przycisk i odpala sie system windows
Zaraz pokaże u mnie o co chodzi, ale to potrwa jakieś 20 min, bo chce najpierw statkiem do stacji dolecieć i będę bawił się w komputer ;D
press any key to restart
Wciskam przycisk i odpala sie system windows
Pendriwe musi zostać sformatowany na system plików fat 32 i do tego musi zostać zrobiony na botowalny.
Można użyć tej aplikacji z microsoft.com do robienia w ten sposób pendriwa
https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows10
Zaraz porobie zdjęcia jak dokładnie to działa.