Aktywne Wpisy
stanley___ +101
źródło: IMG_20240306_172603
Pobierz
Hycel997 +377
Hejka, na wykopie uzywam konta jedynie do obserwacji, ale tez zdarzylo sie pomoc jednemu czlowiekowi. Jest to @michalpoprostu
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
źródło: IMG_2146
Pobierz

A to, że po tym standardowym zabiegu progowe 5.3% zmienia się na bezpieczene 6.2%? Oj tam oj tam, do tego trzebaby było myśleć, a nie od tego jest neuropa. xD
#konfederacja #polityka #bekazlewactwa
przypomnij sobie exit polla z wyborów do europarlamentu, było 6,1 dla konfy
Ostatecznie spadli na 4,55
Przylepka zamordystów i beznadziejnych konserw dla których nie ma znaczenia gospodarka już będzie z nimi na zawsze, a większość sensownych osób głosowała na nich tylko przez gospodarkę.
ktore jak sie okazało, nie jest bezpieczne. Teraz jak Ci odswiezyłem pamięć to kolejny argument hur dur ale do wyborów jeszcze tyle zostało. Bo zostało i sondaże mogą iść w każdą stronę dla każdej partii, tu się zgodzę.
ale pisanie o bezpiecznym 6,2% to debilizm