Nowy wygląd strony zrujnował ten serwis, od tego czase jest tylko gorzej. Na dniach ruszaja promki z okazji 11.11 w Azji więc przestrzegam: nie używać gówna
@BartoL_90 @PNEUMA40 Ja się latem właśnie na Goodie przerzuciłem, nie są może idealni, ale przynajmniej mi szybko wypłacają - do kilku dni od zlecenia, a nie jak w Planet Plus, że za chwilę rok minie od najstarszej niezrealizowanej wypłaty.
@lyncz: testowałem goodie na różne sposoby - nalicza jak w zegarku jeśli transakcja jest do kilkudziesięciu złotych, powyżej już kupuję w niewłaściwy sposób i nie mogą mi zapłacić ;)
@PNEUMA40 Dużych zakupów na Ali przez nich nie robiłem, ale np. z Euro kuchenkę gazową mi dobrze naliczyło. Zawsze można też reklamację składać przez formularz - mi jak czasem nie naliczy to po interwencji wpisują chyba ręcznie. Mam nadzieję, że się nie zepsują jak PP, bo tam kiedyś też miałem tak dobrze.
Na dniach ruszaja promki z okazji 11.11 w Azji więc przestrzegam: nie używać gówna
#planetplus #cashback #allegro #aliexpress #banggood #gearbest #zakupy #afera #oszukujo
ale za to z kwietnia przelali