Wpis z mikrobloga

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@lab_rat: To byłoby do przełknięcia, bo celem dalej byłaby zmiana konkretnego prawa. Dopięcie do tego całego wachlarza lewicowych postulatów dużo bardziej zniechęca niż samo "aborcja na życzenie"
  • Odpowiedz
@lab_rat: @night_witch95: tak, jak pisze @Neater - odpuszczą, bo na marszach krzyczy się **** i morawiecki hooy zdradziecki xD ale Wam wykop zlasowal mózg. dwa dni temu na proteście w Poznaniu, przemawiał kobieta, która identyfikuje się, jako wierzącą i że sama z tego względu nie podjęłaby się aborcji, ale odbieranie wolności, to najgorsze, co może - nie każdy jest przecież katolikiem. i co zaczeka skandowac, po
  • Odpowiedz
zdegenerowane i antyludzkie

@lab_rat: xD zdegenerowani, to mogą być co najwyżej narodowcy, którzy biją pokojowo protestujących ludzi
  • Odpowiedz
@lab_rat: tak i widziałem Twój komentarz pod tym, oznaczyłem Ciebie jako opa i night witch, który pisze, że jest to zbyt prawdziwe (i zakładam, że mu akurat chodziło, że to dzieje się naprawdę, a nie, że gdyby do tego doszło, to by tak było).
  • Odpowiedz
@n1c3: Nie, ''mu'' chodzi o to, że tak się właśnie zaczyna dziać i jestem całkowicie przeciwna skrajnym feministkom, które chcą zniszczyć potencjał tych protestów. Nie każdy przegląda ich gówno stronę, ale jeżeli już te absurdalne postulaty trafią do opinii publicznej, to mało kto będzie chciał się z tym identyfikować. Mam serdecznie dość wszelkich skrajności- albo jest walka o równe prawa dla wszystkich, albo o mokry sen skrajnych lewaczek feminazistek, które
  • Odpowiedz
@night_witch95: @lab_rat: no i o to mi chodzi, że (pomimo tego, że ja sam jestem za aborcją na życzenie do 22 tygodnia) Ci ludzie się jednoczą przeciwko PiS i zakazowi aborcji eugenicznej. ludzie mają #!$%@? w Lampart i jej jakieś konkretniejsze postulaty i raczej się to nie zmieni. plus, na memie są "julki", a nigdzie nie słyszałem, ani nie widziałem na proteście, żeby te "julki" były za aborcją
  • Odpowiedz
@n1c3: Czy ty w ogóle czytałeś postulaty z ich oficjalnej strony? Bo tu nie jest mowa tylko o aborcji. Zainteresuj się, zamiast pisać kocopoły po omacku. Postulaty są absurdalne, niektóre obejmują tylko kobiety, choć powinny też i mężczyzn- no ale jak wiadomo, przecież przemoc ma płeć ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Jak już pisałam, jak do ludzi zaczną dochodzić głosy o postulatach i wpisach skrajnych feministek, to
  • Odpowiedz
Czy ty w ogóle czytałeś postulaty z ich oficjalnej strony? Bo tu nie jest mowa tylko o aborcji.

ludzie mają #!$%@? w Lampart i jej jakieś konkretniejsze postulaty

choć powinny też i mężczyzn

wiesz,
  • Odpowiedz
@lab_rat tia, już to widzę jakby się nie zdecydowały na aborcję xd IMO jedynie te co nie wyskrobały i doniosły ciężko chore dziecko mogą z sumieniem tak powiedzieć. Takie #!$%@?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lab_rat: swoją drogą jestem ciekaw kto te postulaty wprowadzi jeśli PiS ma #!$%@?ć, a lewica nie przbije się w kolejnych wyborach z taką siła do Sejmu aby to zrealizować,
Pewnie będzie zmiana PiS - > KO, a oni znowu będą robić po najmniejszej lini oporu
  • Odpowiedz