Wpis z mikrobloga

@meshack: Dorabiało się tu i ówdzie w kebsie i bywało tak, ze mięso, które zostało z dnia poprzedniego było mrożone i odmrażane z rana. Tak w okolicach 10-11 dopiero wjeżdżał świeży baton. Oczywiscie nie musi być to reguła, ale jakoś mi to w głowie utkwiło i się tego trzymam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyjątkiem na pewno będą lokale 24h z dużym przemiałem.
  • Odpowiedz
@meshack: oo widze kebab z wielki kebab? I jak ci to smakuje bo ja mam troche mieszane uczucia. Tego ciata imho troche za duzo, miecho sporo ale za to ruroweczki slabo czuc. Sosy w miare spoko tez.
  • Odpowiedz
mi nie podszedł, chyba człowek za bardzo do charbela się przyzwyczaił


@drakan8: ja jeszcze sobie opini nie wyrobilem ostatecznej bo raptem pierwsze zamowienei ale od Charbela to wole kebaba albo rollo z China Town obok a kiedys Charbela zarlem nagminnie :P
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@meshack: tylko 16zł? To chyba nieduże miasto. Podziel chociaż na dwie części i zostaw jedną na później. Lepiej najeść się dwa razy niż przejeść raz.
  • Odpowiedz