@wojciechowsky: Ja tak samo mam, wolę osobiście. Kiedyś kupiłem zdalnie psvita i mi wysłali otwierane z odciskami palców. Jeszcze problem robili z wymianą bo wg. Nich to moje odciski były i ja sam odpakowalem XD
@sluchaj_synek: pracowałem kiedyś w MM, oni na wysyłki akurat nie biorą rozpakowanych sprzętów tylko nowe, nieotwarte pudełka (przynajmniej tak było w sklepie, w którym robiłem)
@wojciechowsky: To było euro RTV akurat. Z Media Marktu za to raz wysłali mi omyłkowo iPhone z 32GB pamięci zamiast zamawianego 16GB. Czułem się z tym źle, zadzwoniłem na infolinie i wiesz co? Powiedzieli, że dziękują za uczciwość i kazali zostawić już sobie telefon bo i tak odpakowany.
@wojciechowsky: A wiesz... Stać mnie było aby oddać różnice, również z wersja 16GB bym dał radę bo celowo taki wybrałem. Cena różniła się niewiele, jakieś 200zł może.
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#ps5
źródło: comment_1603898554zMWeSn3LlAHfaSTZJD0yBY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora