Aktywne Wpisy
dajgryza +211
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Głównie przez program Orlen w portfelu! Wyliczenia zrobione na 50 akcji po 40 cebuli.
1 hotdog 7,99 na każdym zaoszczędzisz 79 groszy. 2000/0,79=2532 Jak zjesz 2hotdogi dziennie czyli 2532/(365*2) daje to całkowity zwrot w 3.46 roku a to 28% zysku i to na samych hotdogach!!!! W ciągu 4 lat to i dywidenda wpadnie. Nie liczę tych drobnych zniżek na paliwie. Nic innego nie da takiego zwrotu! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ryzyko inwestycji to zamkniecie programu lojalnościowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #gownowpis
@BrakPomysluNaNick: myślę ze znajdziesz ta odpowiedź na stronie aliora szybciej niż ja.