Aktywne Wpisy

Salido +1095
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +113
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz

Prace nad wdrożeniem dobiegają końca, dlatego masz ostatnią, niepowtarzalną szansę, aby przetestować to środowisko w nazwa.pl! Zdobądź serwer CloudHosting z node.js i przekaż nam swoje uwagi!
Prześlij do nas swoje zgłoszenie i krótką notkę z informacjami o sobie (jak długo zajmujesz się node.js, czy jakiś Twój projekt można obejrzeć online itp.) na adres na rnd@nazwa.pl.
Pamiętaj, już od środy 28 października 2020 r. udostępnimy możliwość testowania node.js na naszym hostingu!
Dołącz już dziś do testerów naszego nowego rozwiązania i przekaż nam swoją opinię!
#nazwapl #nodejs #javascript #hosting #technologia #programowanie #webdev
źródło: comment_16037123450loARkwgS5prhi9W9bODJA.jpg
Pobierz1. jak wytknę jakis blad to bedzie pozew?
2. nie dosc ze szukacie darmowych testerow to jeszcze jakas rekrutacje do tego prowadzicie xD CV i portfolio tez trzeba przeslac? co na to wasze ulubione RODO?
źródło: comment_1603729888fuo5zKEuCWFVjr6cB4Y5ie.jpg
Pobierz