Aktywne Wpisy
TSR44 +319
ATAT-2 +342
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Co jest mega niebezpieczne, bo czytałem ich projekt tej konstytucji zanim została usunięta ze strony pisu zaraz po tym jak zrobiło się o niej głośno. Były tam zapisy przykładowo o obowiązkowej lustracji publicznych stanowisk ludzi przed 1972 roku urodzonych. Wydaje mi się to bliższe planom niskiego staruszka z Warszawy...
Swoją drogą ten projekt oczywiście nie zniknął z sieci: https://oko.press/images/2017/10/PiS-projekt-konstytucji-2005.pdf
#protest #aborcja #polityka